HOME | ABOUT | FORUM | FILES | ARTICLES | MULTIPLAYER | FAQ | STORE | GALLERY
Terms of use • Privacy statement  
 


» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

 

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

Topic: Repaint problem  aw109, Paints not working< Next Oldest | Next Newest >
freddo
(HC213FR)
Offline





Group: Member
Posts: 4
Joined: June 2018
Posted: June 17 2018,05:48

Hi all,
I have just purchased the ND/milViz AgustaWestland 109 but I can’t seem to get the repaints to work. They darken when I select it in-game and I have no view whatsoever in the cockpit as all is darkened out. I just don’t understand what’s wrong. I have FSX-SE.

In the texture.cfg there is a line in there

Fallback.4=..\..\..\..\Nemeh Designs\commonfiles_dontchange\medic

I don’t have that in any of the texture.cfg files of the original textures. Can anyone advise on this?


--------------
Fred
Back to top
Profile PM 
jrbirdman81
(HC787JR)
Offline





Group: Member
Posts: 562
Joined: Nov. 2006
Posted: June 18 2018,22:29

Copy and the fallback CFG named Texture and paste that to every texture folder. That should help. Best regards, Jeremy

Edited by jrbirdman81 on June 18 2018,22:42

--------------
Life is far too short. Live every day as if it were your last and cherish those of whom have brought happiness into your life.

Back to top
Profile PM 
freddo
(HC213FR)
Offline





Group: Member
Posts: 4
Joined: June 2018
Posted: June 19 2018,03:39

Quote (jrbirdman81 @ June 18 2018,22:29)
Copy and the fallback CFG named Texture and paste that to every texture folder. That should help. Best regards, Jeremy

Thanks Jeremy but I don’t understand what you mean. The fallback I described in my first post I presume targets a folder of some kind which doesn’t exist in the Nemeth Designs folder.

Do you have an example?

Kind regards
Fred


Edited by freddo on June 19 2018,03:41

--------------
Fred
Back to top
Profile PM 
jrbirdman81
(HC787JR)
Offline





Group: Member
Posts: 562
Joined: Nov. 2006
Posted: June 19 2018,08:57

I kinda mussed my words, sorry lol. So what you do is copy that entire fallback line, then make a new CFG file and place the fallback line in that new CFG. Name the new CFG "Texture" minus the quotes of course, then place the new texture cfg to every paint you have, similar to aliasing but with textures. So say you have a corporate paint you like that shows fine but then you download a new one but it displays the issue you've described, you'd want to copy, paste, and use the new fallback texture cfg you've just made into the texture folder with the new corporate texture folder that displayed improperly at first. Hope that helps a little better. Again my apologies for my lack of clarity. Best regards, Jeremy

--------------
Life is far too short. Live every day as if it were your last and cherish those of whom have brought happiness into your life.

Back to top
Profile PM 
freddo
(HC213FR)
Offline





Group: Member
Posts: 4
Joined: June 2018
Posted: June 19 2018,10:02

Quote (jrbirdman81 @ June 19 2018,08:57)
I kinda mussed my words, sorry lol. So what you do is copy that entire fallback line, then make a new CFG file and place the fallback line in that new CFG. Name the new CFG "Texture" minus the quotes of course, then place the new texture cfg to every paint you have, similar to aliasing but with textures. So say you have a corporate paint you like that shows fine but then you download a new one but it displays the issue you've described, you'd want to copy, paste, and use the new fallback texture cfg you've just made into the texture folder with the new corporate texture folder that displayed improperly at first. Hope that helps a little better. Again my apologies for my lack of clarity. Best regards, Jeremy

Thanks for your patience Jeremy, it just doesn't work

Thanks for your help anyway


--------------
Fred
Back to top
Profile PM 
4 replies since June 17 2018,05:48 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]