HOME | ABOUT | FORUM | FILES | ARTICLES | MULTIPLAYER | FAQ | STORE | GALLERY
Terms of use • Privacy statement  
 


» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

 

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

Topic: Need help with a couple of problems< Next Oldest | Next Newest >
spirittoo
(HC005SP)
Offline





Group: Student Pilot
Posts: 247
Joined: Dec. 2011
Posted: Oct. 29 2017,18:28

First problem is I can't get the throttle to work properly in FSX SE... what I have to do is keep playing with the control settings until it works.  I have to set the throttle and stick to default.  Then I have to change the axis where the throttle is disable in the stick ... and disable the axis for the stick in the throttle.  I have to go through this several time in order to get some kind of control.  Right now the only way I can get some kind of throttle control is have everything set at default and bump the throttle up a bit on the stick.  It's not stable but I get a little control from the throttle.  I have the ch product stick, throttle and pedals.  The throttle works fine in XPlane.

Second problem is I had to format my FSX/Par3D/XP rig hard drive and I reinstalled Par3D but it won't open after it completes loading everything. Everything works normally until it gets to that point then nothing but a black screen (no opening screen) and the program won't respond anymore. I have to close it out. Any idea what the problem is? ???  Thank you for reading my post.    :laugh:


--------------
How do I get this thang to hover!
XP10 Rig:GA M68MT-S2_AMD FX 8120 8 Core_8Gb DDR3 1600_Win7 64_GTX 550 1GB GPU

FSX/XP11 Rig:ECSH87H3-WM_Intel i7 4770k @3.5Ghz_16Gb DDR3 1600_Win7 64_GTX 1050Ti 4GB GPU
Back to top
Profile PM 
0 replies since Oct. 29 2017,18:28 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]